Business Administrator – Den Haag

Organisatie

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Functie

Als business administrator maak je onderdeel uit van het Order To Cash team. Alle klantopdrachten van ontvangst van de opdracht tot de betaling van de factuur door de klant worden door het Order Tot Cash team afgehandeld: van grote projecten voor de levering en inbedrijfstelling systemen tot de levering van reagentia, spareparts, accessoires, applicatietrainingen en servicecontracten ten behoeve van meerjarig onderhoud.

Je bent als business administrator verantwoordelijk voor de efficiënte, correcte en tijdige financiële afhandeling van de orderadministratie van deze klantopdrachten. Order cost controlling, waaronder het rapporteren van non conformance costs maakt hier onderdeel van uit.

Je bent een echte proceskenner en altijd op zoek naar verbetering. Je onderhoudt intensief contact met je collega’s binnen het Order To Cash team, het Customer Care Center, Bids Office de Area Service Managers en Projectmanagers.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO-Bedrijfseconomie opleiding of HBO denk- en werkniveau
  • Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring
  • Je bent enthousiast, veranderingsgericht en betrokken
  • Goede sociale – en contactuele eigenschappen
  • Een klant- en servicegerichte instelling
  • Goede kennis van Excel en SAP
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Inlichtingen

Benjamin Croonen 06-41749192

Sollicitatie

Benjamin Croonen 06-41749192