Jr Electrical Engineer – Den Haag

Organisatie

Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.

Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat vooroploopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, projectmanagement, inkoop en constructie managementservices, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!

Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!


Functie

  • Je werkt binnen de discipline Electrical, Instrumentation & Process Control. Die verzorgt alle elektrotechnische-, instrumentatie- en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten.
  • Jouw focus ligt op de Elektrotechniek: je maakt zelfstandig of in teamverband het elektrotechnische ontwerp, inclusief specificaties, key one lines, consumer lists, lay-outs en tracing documenten.
  • Ook het ontwerp van verlichting, aarding en bliksembeveiliging is onderdeel van je werk.
  • Je bent verantwoordelijk voor de engineering. Dat alles volgens afgesproken kwaliteit, planning en budget verloopt, daar zit je bovenop.
  • Je zorgt er tijdens het project voor dat iedereen te allen tijde de juiste informatie heeft. De opdrachtgever, de projectmanager, maar zeker ook de aannemers, leveranciers en je collega’s van de andere disciplines.


Functie-eisen

  • Je hebt ten minste een afgeronde mbo/hbo opleiding elektrotechniek.
  • Je bent net afgestudeerd of hebt 1 a 2 jaar ervaring in de Elektro- of Energietechniek, bij voorkeur in de industrie of bij een ingenieursbureau.
  • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en hebt ervaring met multidisciplinaire teams.
  • Je hebt kennis van de Nederlandse normen en standaarden op het gebied van Elektrotechniek, met name de NEN1010.


Inlichtingen

Bas Knibbe +31 (0)23 558 3721

Sollicitatie

Bas Knibbe +31 (0)23 558 3721