Project Manager – Den Haag

Introductie

Ben jij die ervaren project manager die graag als eerste in aanraking komt met de nieuwste technologieën en innovaties?

Organisatie

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor alle beheeraspecten van projecten voor Fire Safety of Building Automation. Daarbij gaat het om planning, kwaliteit, financiële resultaten, klanttevredenheid, risico management en alle EHS (Environment, Health & Safety) aspecten. Je werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, onder andere in de gezondheidszorg, farmaceutische industrie, infrasector en de industrie.

Functie

Je werkt samen met 40 directe collega’s en bent altijd betrokken bij meerdere projecten. Een projectteam bestaat uit minimaal 5 mensen, maar kan oplopen tot 15 à 20 verschillende projectleden.

Het is jouw taak om te zorgen dat elk proces soepel loopt, problemen op de juiste manier worden opgelost en jouw teams inhoudelijk worden uitgedaagd. Dat vraagt om leiderschap, een ondernemende houding en een mensgerichte aanpak. Het betekent dagelijks goed communiceren met je eigen teamleden, maar ook met alle stakeholders die betrokken zijn. Je hebt veelvuldig contact met klanten, installateurs, leveranciers, adviseurs en met diverse interne collega’s van andere afdelingen.

Functie-eisen

  • Klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichtheid zijn onderdeel van jouw DNA. Jouw projectteams beschrijven je als een leider, iemand met humor en besluitvaardigheid. Je bent nieuwsgierig en in staat om projecten buiten jouw specialisme te managen of dat te leren.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in een technische richting en hebt geen moeite met hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met project management, bij voorkeur specifiek op het gebied van Fire Safety of Building Automation.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de Building Automation, Meet- & Regeltechniek of installatietechniek.
  • Je hebt inzicht in het proces van een project van de acquisitiefase tot en met de succesvolle oplevering van een project.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het aansturen van onderaannemers en derde partijen.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend.

Deze functie kan parttime (minimaal 32 uur) of fulltime ingevuld worden.

Hybride werken: op kantoor en thuis.

Inlichtingen

Milja Prince 023-5583723

Sollicitatie

Milja Prince 023-5583723