Project Manager/leaders – Amsterdam

Organisatie

Ben jij een Project Manager / Senior Projectleader die op zoek is naar uitdagingen? In deze functie stuur je projectteams aan in een dynamische omgeving vanuit jouw standplaats in Amsterdam en bij onze diverse klanten in de omgeving.

De projecten waar je aan werkt hebben een grote impact voor onze klanten en zijn uiteenlopend aard: haalbaarheid studies, Conceptuele-, Basic- en detailengineering. Wij bieden een brede variëteit aan grootte en complexiteit van projecten, voor uiteenlopende klanten in diverse industriële markten.

Functie

Als (Senior) Projectleider ben jij een rasechte teamspeler en stuur je multidisciplinaire projectteams aan. Jij hebt intensief contact met onze opdrachtgevers en onderaannemers, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor kwaliteit, budget, planning, inkoop, engineering en constructie.

Jij bent de spin in het web en neemt de taken van stimulator, motivator, onderhandelaar en budgetbeheer tegelijk op je. Tijdens deze projecten toon jij je coachende- en ondernemerskwaliteiten en je gevoel voor commercie om de beste oplossing te bieden aan jouw klanten.

Wij zijn een open en dynamisch team. Samen met de collega’s maken wij het verschil. Het team is betrokken en benaderbaar, waardoor er een prettige sfeer heerst. Onze focus is gericht op advies en ontwikkeling van nieuwbouw- en modificatieprojecten in de industrie.

Efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten die terugkomen tijdens jouw werkzaamheden.

Je krijgt de vrijheid om in uitdagende projecten te werken binnen diverse sectoren in de industrie.

Functie-eisen

  • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring in multidisciplinaire projecten in een van de volgende marktsegmenten: Heavy Industry, Pharma, (Fine) Chemicals, Refinery & Storage;
  • Jij hebt ervaring opgedaan binnen een ingenieursbureau en hebt, bij voorkeur, ervaring met kleine tot middelgrote projecten, mogelijk aangevuld met enige constructie ervaring;
  • Vakbekwaamheid in het begeleiden van één of meerdere projecten;
  • Een pragmatische instelling in combinatie met een goede inzet;
  • Een goede samenwerking met collega’s, een teamspeler;
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Minimaal een hbo-diploma werk- en denkniveau (met enige voorkeur vanuit Process / Chemical Engineering of Piping / Mechanical opleidingsachtergrond).

Inlichtingen

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900

Sollicitatie

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900