Projectleider Elektrotechniek – Papendrecht

Introductie

Onze klant is op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek om hun team te versterken.

Organisatie

Onze klant levert maatwerkoplossingen op het gebied van offshore energie activiteiten. Zij adviseren vanaf de eerste haalbaarheidsstudies tot en met de uitvoering van alle engineering- en inkoopactiviteiten! Ze hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van offshore-platforms, FPSO’s, onshore-faciliteiten en complexe stalen en mechanische installaties voor maritieme toepassingen en maken grote vorderingen op de markt voor offshore waterstofproductie.

Functie

  • Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van ontwerpteams op het gebied van installatieontwerp en uitvoeringsbegeleiding van elektrotechnische installaties. Dit kan op het gebied van onderwijs, kantoren, leisure, distributiecentra, datacenters, openbaar vervoer, bedrijfshuisvesting en complexe woningbouw.
  • Je geeft leiding aan verschillende projectteams en motiveert hen om de hoogst mogelijke resultaten te behalen. Dit doe je door jouw kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek in te zetten.
  • Jij zorgt dat projecten binnen budget en planning blijven en je levert een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving.
  • Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt veel contact met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs om de projecten naar tevredenheid van de klant te realiseren. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de offertefase. In deze fase werk je in overleg met collega’s, projectpartners en opdrachtgevers projectvoorstellen uit waarmee we ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten in de markt.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde elektrotechnische hbo- of wo-opleiding, eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een grote pré).
  • Je beschikt over meerdere jaren ervaring met het ontwerpen van elektrotechnische installaties op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw.
  • Onze ideale kandidaat heeft ook kennis van specialistische onderwerpen zoals bijvoorbeeld beveiligingstechniek.
  • Door goed te luisteren achterhaal jij de achterliggende vraag van de opdrachtgever om zo de verwachtingen waar te maken.
  • Ook ben je communicatief vaardig, technisch sterk en kan je jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.
  • Je bent gedreven om de best passende oplossingen te vinden voor de meest uitdagende projecten.

Inlichtingen

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900

Sollicitatie

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900