Purchaser – Haarlem

Introductie

Heb jij ervaring als Inkoper en wil je werken binnen een internationaal opererende organisatie?

Organisatie

Wil jij werken binnen een internationale organisatie en betrokken zijn bij diverse projecten op het gebied van spoorinfrastructuur? Dan stellen we je graag voor aan onze klant die gevestigd is in Haarlem.

Functie

Samen met jouw collega Purchaser ben je verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch inkopen van materialen voor railinfraprojecten, facilitaire middelen en diensten. Hierbij is het van belang dat je de juiste balans vindt tussen kwaliteit, prijs en levertijden. Je onderhandelt met leveranciers over prijzen en bestelhoeveelheden, je voert bestellingen in en verstuurt orderbevestigingen naar leveranciers. Daarnaast controleer je of de binnengekomen vrachtbrieven, verzendadviezen en pakbonnen overeenkomen met de order en factuur, bewaak je levertijden en signaleer je wanneer hierin afwijkingen van toepassing zijn. Je speelt een proactieve rol als inkoopverantwoordelijke bij grote projecten en in het doen van voorstellen ten aanzien van besteltechnieken, leveringsvoorwaarden en voorraadbeheersing.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau en het is een pre als je een opleiding hebt gevolgd op het gebied van inkoop (NEVI 1 / 2);
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Incoterms® en projectmatig werken;
  • Ruime ervaring met MS Office en bij voorkeur heb je ervaring met ERP-systemen;
  • Er zin in om zo nu en dan leveranciers en andere externe partijen te bezoeken, dit kan zowel binnen Nederland als daarbuiten zijn.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over goede onderhandelingstechnieken en dat je resultaat- en marktgericht werkt. Daarnaast ben je in staat om jouw werkzaamheden zelfstandig te plannen en houd je continu overzicht over de voortgang van projecten, bestellingen en levertijden. Je kunt uitstekend communiceren op verschillende niveaus in woord en geschrift, zowel binnen onze eigen organisatie als bij externe partijen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is hierbij van belang. Beheersing van de Duitse of een andere vreemde taal is een pre.

Inlichtingen

Milja Prince +31(0)6 – 14135631


Sollicitatie

Milja Prince +31(0)6 – 14135631