Senior Hardware Engineer – Midden Nederland

Organisatie

Voor de afdeling R&D zijn wij op zoek naar een Senior Hardware Engineer. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team en samen werk je aan de ontwikkeling van onze eiersorteer- en verpakkingsmachines. Behoor jij tot de beste specialisten op jouw vakgebied? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking en een rondleiding door ons bedrijf!

JOUW FUNCTIE

Onze klant werkt in acht productgroepen, waarbij jij onderdeel bent van de productgroep Detectie. Een zeer geavanceerde en meest state-of-the-art productgroep. Je werkt in een multidisciplinair team en samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van machinebesturingen.

Een onderdeel van jouw takenpakket is het opzetten van (nieuwe) conceptontwerpen voor (deel)processen van bijvoorbeeld machines, installaties of deelsystemen. Je beoordeelt de haalbaarheid van nieuwe besturingsconcepten en overtuigt het management, de klant en/of het team van het ontwerp. De uitwerking betreft zowel eenvoudige en complexe technische ontwerpen als elektrotechnische tekeningen. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen en onderhouden van benodigde productdocumentatie. Je kan hierbij denken aan materiaallijsten, productiedocumentatie en bijvoorbeeld revisiebeheer.

Functie

Wij vinden het van belang dat je projecten op het gebied van conceptontwikkeling zelfstandig kan leiden, waarbij je anderen motiveert en inspireert. Je onderhoudt contacten binnen de organisatie, waarbij je open en benaderbaar bent. Tevens heb je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de visie, standaardisatie en interne processen van de afdeling.

Als Senior Hardware Engineer lever je tevens een bijdrage aan kennisontwikkeling en overdracht, waarbij je een voorbeeldfunctie hebt en vraagbaak bent voor collega’s. Je begeleidt nieuwe medewerkers en draagt bij aan het in stand houden en vergroten van de competenties van collega’s.

Kortom, een mooie seniorpositie waar je vakinhoudelijk bezig bent en daarnaast onder andere ook aan de slag gaat met coaching, begeleiding en kennisontwikkeling!

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde Hbo-opleiding Elektrotechniek;
  • minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie en ervaring in het werken met multidisciplinaire teams;
  • kennis en recente ervaring met betrekking tot elektronica ontwikkeling;
  • ervaring met elektronica ontwerppakketten, bij voorkeur Artium;
  • bij voorkeur ervaring op het gebied van vision-systemen of spectrometrie;
  • bij voorkeur ervaring met data-analyse;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Inlichtingen

Bas Knibbe 023 558 3721

Sollicitatie

Bas Knibbe 023 558 3721