Senior/Medior Engineer Gebouw Gebonden Installaties (HVAC) – Velsen-Noord

Organisatie

Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we het toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.

Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat vooroploopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, projectmanagement, inkoop en constructie managementservices, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!

Functie

Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Wat houdt de functie in:

 • Je bent met name bezig met het ontwerpen van klimaat installaties (HVAC, ontstoffing, ontvochtiging), distributie van industriële gassen, water en riool, gebouwbeheersystemen
 • Je bent bekend met de BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouwen)
 • Je werkt zelfstandig op de wat kleinere projecten in het team in Velsen. Bij de grote projecten werk je samen met onze engineers en ondersteun je in multidisciplinaire projecten
 • De projecten variëren van nieuwbouw tot renovatie en van clean rooms tot hoogwaardige kantoorgebouwen.
 • Je hebt bestekken geschreven en begrotingen gemaakt (STABI software) en je bent gewend dit met je klant te bespreken
 • Door de grote diversiteit aan projecten kom je met veel facetten van het vakgebied in aanraking, hierdoor is er volop variatie én ontwikkeling in je werkzaamheden.
 • Je stelt in overleg met je manager een persoonlijk ontwikkelingsplan op, en krijgt ruimvoldoende coaching en begeleiding vanuit je team, om door te kunnen groeien tot lead engineer, discipline specialist of projectmanager.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgerond hbo/wo opleiding in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Installatietechniek.
 • Minimaal 4/5 jaar ervaring in het vakgebied industrieel, – utiliteitsbouw
 • Je hebt kennis en ervaring met Revit (3d ontwerp software) en Autocad.
 • Je hebt het vermogen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in zowel Nederlands als Engels.
 • Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Inlichtingen

Simone Notenboom +31 (0)6 18201369

Sollicitatie

Simone Notenboom +31 (0)6 18201369