Teamleader Electrical Engineering – Zuid-Holland

Organisatie

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor de discipline electrical. Jij bent voor technisch inhoudelijke zaken het aanspreekpunt voor onze electrical engineers en designers. Je levert technische ondersteuning en sturing aan de electrical projectteams tijdens engineering, constructie en commissioning. Ook draag je zorg voor de kwaliteitsborging van onze electrical engineering/design documenten en geef je ondersteuning aan de standaardisatie en ontwikkeling hiervan. Tijdens constructie fase van onze projecten ondersteun je het contractmanagement van onze electrical/instrumentatie constructie subcontractor. Daarnaast ondersteun je de afdelingsmanager met activiteiten zoals resource planning, evaluatie van personeel en rekrutering van nieuw personeel.

Functie

Ook kun je worden ingezet als lead engineer, waar je de verantwoordelijkheid hebt over de electrical-scope binnen het project. Tijdens de uitvoering van het project zal je leiding geven aan je electrical teamleden. In de rol van lead engineer kunnen werkzaamheden variëren van de eerste fase van een project, waarin je de klant adviseert door het doen van een haalbaarheidsstudie, tot en met volledige detailengineering van EPC-contracten.

Functie-eisen

We zoeken een zwaargewicht in de electrical engineering die op hbo- of wo-niveau afgestudeerd is in de elektrotechniek met minimaal acht jaar electrical engineering werkervaring bij een ingenieursbureau, bij voorkeur in de offshore- en/of energie markt. Je hebt brede ervaring op het gebied van EMC, kortsluitberekeningen, selectiviteit, kabelberekeningen, lichtberekeningen en het maken van specificaties van laagspanning-, middenspanning- en hoogspanningapparatuur en hebt ervaring met het aansturen van engineering teams. Je vindt het leuk om mensen te motiveren en het beste in iedereen naar boven te halen. Hiervoor heb je goede communicatieve vaardigheden, kan je oplossingsgericht denken en neem je je verantwoordelijkheid binnen de groep. Daadkracht, integriteit, ambitie, proactiviteit, betrokkenheid, stressbestendigheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken die jou beschrijven. Voor deze functie is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Inlichtingen

Ilena Roelofsen +31 6 42 92 27 87

Sollicitatie

Ilena Roelofsen +31 6 42 92 27 87