Technical Compliance Officer – Haarlem

Introductie

Ben jij die doortastende verbinder met analytische kracht en kun je helder en gestructureerd schrijven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is een leverancier van specialistische spoorbouwsystemen en lijmproducten. Zij ontwikkelen, produceren en installeren systemen voor gebruikers over de hele wereld. Daarnaast ondersteunen zij de klant met advies over ontwerp, engineering en onderhoudsvriendelijke systemen.

De technical compliance officer houdt toezicht op de naleving van normen, regelgeving en interne procedures. De technical compliance officer heeft daarbij een verbindende rol tussen de afdelingen Purchase, Application Engineering, Quality Control, R&D en de HSE coördinator. Deze rol valt direct onder de verantwoordelijkheid van de manager Knowledge Centre.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en onderhouden van relevante technische informatie van onze producten en systemen ten aanzien van normen, regelgeving en interne procedures. Daarnaast zie je toe op de naleving van deze normen, regelgeving en procedures binnen de organisatie. Je hebt op effectieve en efficiënte wijze contact met diverse afdelingen om de up-todate beschikbaarheid van gevalideerde data van producten en systemen te kunnen waarborgen. Het werken volgens de geldende ISO-procedures is hierbij van belang en afwijkingen hierop rapporteer je direct en volledig.

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding heeft, bij voorkeur in een technische richting;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een grotere internationaal georiënteerde organisatie;
  • Kennis van en ervaring heeft met digitale dataopslag, kwaliteitsstandaarden en testmethodes;
  • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift. Beheersing van de Duitse of een andere moderne Europese taal is een pre;
  • Ruime ervaring heeft met gestructureerd en helder schrijven, waarbij ingewikkelde technische materie wordt omgezet in begrijpelijke informatie;
  • Goede beheersing heeft van het MS Office pakket (Word, Excel en Powerpoint);
  • Cijfermatig sterk is (wiskunde en statistiek);
  • De competenties kwaliteitsgerichtheid, plannen en organiseren, oordeelsvorming, accuratesse en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in ruime mate bezit.

Inlichtingen

Milja Prince 023-5583723

Sollicitatie

Milja Prince 023-5583723