Ben je klaar om je droombaan te vinden

Ons team van recruiters is gespecialiseerd en werkt nauw samen met vooraanstaande bedrijven in de technische sector, waarbij onze diepgaande expertise ons een gunstige positie bij klanten verschaft. Dit omvat veel aanvragen van klanten van FairPlay Engineering, zowel voor tijdelijke opdrachten als voor W&S-trajecten.

Vanuit de stevige relatie die FairPlay Engineering heeft bij vooraanstaande bedrijven in de technische sector heeft FairPlay Professionals een unieke positie ingenomen in deze samenwerking. Bij het matchen van kandidaten op de ondersteunende rollen kunnen onze klanten er vanuitgaan dat het niet alleen een match op ervaring en opleiding betreft, maar ook een kandidaat die past bij de technische bedrijfscultuur. Voor kandidaten betekent het ook dat wij niet alleen oog hebben voor wat er op het cv staat, maar ook voor de voorkeuren en vaardigheden die niet direct naar voren komen in een CV.

Wat wij professionals bieden

Uitgebreide recruitment capaciteit

Zowel tijdelijk als vast personeel

Adequate administratieve afhandeling

Actieve benadering richting professionals

Ervaren en gedreven recruiters

1 recruiter begeleidt het volledige proces

Wat onze professionals zeggen

Michel de Haan IT & Technical

FairPlay Professionals heeft mij aan een prachtige baan geholpen. Zonder FairPlay Professionals had ik hier nooit op gereageerd. Zij zien de kansen die je misschien zelf niet ziet.

Fabio Carrozzo Finance

Milja is definitely a gift recruiter, able to provide professionality as well as human contact, besides having clear the goal. In fact, I was contacted by Milja the second day I opened my profile for a new job here on LinkedIn. She was the first one to spot my CV and after few days I had a contract in my hand.

Jana Majkútová Finance

The recruitment process is very transparent and easygoing. I felt very comfortable while speaking the recruiter because of her friendly and warm appearance which gave me the confidence to open myself fully for the interview and discuss much more than just typical “check list” performed by commercial recruiters.

Miranda Hogenbirk Project Management

Milja heeft een mooie opdracht voor mij gevonden ondanks dat het niet geheel mijn vakgebied leek in eerste instantie. Achteraf een mooie match voor 2 jaar! Duidelijk iemand die zich in het CV van de zzp'er inleest in plaats van alleen op steekwoorden zoekt. Hopelijk volgen er nog vele mooie samenwerkingen

Op zoek naar een baan als engineer?

Gespecialiseerde recruitment voor engineering functies binnen de dynamische technieksector. Ontdek carrièremogelijkheden die aansluiten bij je vaardigheden en ambities.
Bezoek onze website en solliciteer vandaag nog om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de industrie.